Programma Doctor Jazz Dag 111 op 2 mei 2020.
LET OP, NIEUWE LOCATIE !
Locatie: Akoesticum, Adres: Nieuwe Kazernelaan 2, 6711 JC  Ede. (voormalige Johan Willem Friso kazerne)
Entree:  €10,- abonnees / €15,- niet abonnees
Routebeschrijving Auto
Routebeschrijving Trein

10.00  – 15.00 uur: Jazzmarkt 
Voor de verzamelaars is er van 10.00 uur tot 15.00 uur een jazzmarkt met 78t platen, boeken, cd’s, lp’s etc. Een ontmoetingsplaats voor de ware liefhebber.

13.30 – 14.30 uur: Banjolala

 
 

 

 

Over het gebruik van de banjo in diverse soorten muziek wordt heel verschillend gedacht en er zijn weinig instrumenten waarover zoveel grappen bedacht zijn. Maar vanmiddag gaat dit veranderen door het optreden van de formatie Banjolala! Zij hebben ooit voor Doctor Jazz gespeeld in de tijd dat Doctor Jazz nog in Boskoop reünies hield. Van die bezetting is overigens alleen de leider nog over: Tom Stuip. Voor vanmiddag bedacht Tom de volgende combinatie: Tom Stuip (plectrum banjo), Nol van Iersel (tenor banjo), Ad van Erp (klarinet), Eric Heijnsdijk (bas)

14.45 – 15.45 uur: Lollapalooza
Lollapalooza is een opvallende formatie die met passie traditionele New-Orleans jazz speelt. Samen met een flinke dosis humor zorgt deze Enkhuizense band voor een lekkere sound. Of het nu een swingend tradjazz nummer is, een meeslepende gospel of vette blues, je herkent direct de sound van dit unieke collectief. What you see is what you get. Dus geen fancy arrangementen maar authentieke jazzmuziek dat altijd vers van de pers wordt gespeeld en het publiek weet vast te houden in een tijdloos moment. Bezetting: Richard Heeres (trompet, zang), Jeroen Knukkel (klarinet), Wim Bijl (trombone, zang), Petra Janssen (banjo), Remco de Jong (bas), Aart Lub (drums, zang)